Forståelse af webstedsblokeringer

Har du set en TotalAV-blokside som nedenfor?

I denne artikel finder du:

• Hvorfor vises bloksider
  • Sådan rapporteres blokeringer, der ikke burde forekomme
  • Sådan får du adgang til blokerede websteder
  • Hvorfor blokeringssider vises

TotalAV blokerer adgangen til websteder, der er farlige. Når TotalAV opdager, at et farligt websted er ved at blive besøgt, vil det blokere det og vise en blokeringsside som set ovenfor. TotalAV blokerer websteder, der hoster malware, phishing-svindel, online shopping-svindel og også andre cybersikkerhedsfarer.

Når du ser en blokeringsside, kan du være sikker på, at du er sikker fra enhver potentiel fare. Vi anbefaler kraftigt at klikke på knappen 'Tilbage til sikkerhed' og tage et øjeblik til at tænke over, hvad der førte dig til det farlige websted i første omgang.

Sådan rapporteres blokeringer, der ikke burde forekomme

Nogle gange kan TotalAV blokere et websted ved en fejltagelse. Dette kan skyldes, at webstedet engang var en cybersikkerhedsfare, men ikke er det i dag. Det kan være en forkert identificeret trussel. Uanset hvad, vi glæder os over brugerrapporter. Besøg vores falsk positive indlæg-webside for at fortælle os, om du har oplevet en blokering af webstedet, som ikke burde have fundet sted.

Sådan får du adgang til blokerede websteder

Vi fraråder på det kraftigste at få adgang til websteder, som TotalAV blokerer. Vi forstår dog, at der er tidspunkter, hvor du måske ønsker at acceptere risikoen og alligevel besøge den blokerede hjemmeside.

Når dette sker, kan du enten:

• Klik på 'Lær mere' på blokeringssiden, og klik derefter på 'Jeg forstår risiciene, besøg websiden alligevel', hvilket giver engangsadgang til den blokerede webside

• Åbn TotalAV, klik på indstillingerne tandhjul/gear ikonet i sidebjælken, vælg 'Tillad liste' i menuen, klik derefter på 'Tilføj et element' og indtast den blokerede webstedsadresse. Dette giver permanent adgang til det blokerede websted.

Vi anmoder om, at hvis du vælger at tilføje et websted til tilladelseslisten, skal du også rapportere webstedet til TotalAV, da vi muligvis blokerer det ved en fejl.